q Om mig - Works by Pia

Om mig


Efter mer än 30 år som anställd tog jag steget att starta mitt eget företag Works by Pia. Det har gett mig möjlighet att kombinera två helt olika typer av arbete som båda ligger mig varmt om hjärtat - ledarcoachning och konst. Företaget har sin bas i Alingsås men jag arbetar i hela västsverige. Och jag är fylld av energi och arbetsglädje!


Mitt tidigare arbetsliv har gett mig över 25 års erfarenhet av HR-frågor i nära samarbete med chefer på alla olika nivåer i ett stort företag. Jag har skaffat mig en bred och väletablerad kompetens inom detta område. Det som alltid har varit mest givande i mitt HR-arbete har varit att agera bollplank, stöd och coach till chefer i deras ledaruppdrag. Nu erbjuder jag just detta på konsultbasis till chefer som ibland vill ha en erfaren och trygg HR-person vid sin sida.


Jag började måla akvarell sommaren 2018 och nu har även keramiken tillkommit. Att ge sig in i konstnärsvärlden har varit, och är fortfarande, otroligt utvecklande och roligt. Jag är ödmjukt förundrad över hur mycket jag har lyckats åstadkomma på så kort tid. Och jag är djupt tacksam över den fina respons jag får på min konst!

Vinterstrand vid Vänern
Isflakspussel
Höstreflektioner
Höstreflektioner
Glimt av Mjörn
Glimt av Mjörn
Solnedgång vid Smögen
Solnedgång vid Smögen

Bladfat Ormbunke Funkia
Bladfat Ormbunke, Funkia
Ugglan Holger
Ugglan Holger
Små havsblå skålar
Havsblå skålar

Evenemang & Utställningar jag deltar i eller arrangerar

Prova på att dreja!
KonstAnten konstrunda
Konstrikets konstrunda
Utställning på Galleri Mixa